May 30, 2019

De samme mønstre, de samme situationer den samme lidelse kan opleves som gentagelse på gentagelse, som en deja-vu oplevelse der spiller re-vu blot i en lidt anden form.  

Det opleves især, når livet leves videre ud fra samme overbevisninger, selv efter at en umidde...

May 16, 2019

Kroppens symbolsprog er det kroppen søger at fortælle dig, gennem de symptomer du oplever. Det er unikt for dig, der hvor du er i livet, og det kan løfte perspektivet på dig selv og dit liv. Hvis det resonerer i dig, kan du vælge at bruge det.

Symbolsprog er en bevægels...

May 10, 2019

Der er 100000….vis af råd og undersøgelser, som hver især giver et indtryk af, at nu er der endelig en løsning på vores menneskelige lidelser. Hvis vi skulle følge dem alle ville vi låse os fast i alt det, vi skulle nå at gøre og spise og forholde os til hver eneste da...

May 4, 2019

For mig begynder den indre kraft, der hvor vi giver slip på at sammenligne os selv med andre, accepterer os selv uanset hvad der måtte dukke op og følger vores indre.

Når vi overgiver os til andres vurderinger og overtager dem, afgiver vi i en v...

May 4, 2019

To me the inner power begins, where we let go of comparing ourselves with others, and accept ourselves no matter what may emerge and follow our inner knowing.

When we surrender ourselves to the judgment of others, we are to some extent loosing our power.

We can list...

May 1, 2019

Mennesket i sin helhed er krop, sind og ånd.

En helhed som er utrolig kompleks, og som på ingen måde er afgrænset fra omgivelserne, selvom det kan synes sådan, når man ser et menneske i sit fulde omfang. Vi påvirkes konstant af forskellige vibrationer eksempelvis af lys...

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

May 30, 2019

Please reload

Archive