I det øjeblik vi accepterer vores tilstand begynder helingsprocessen

En holistisk

A22EECA6-D09F-4383-B644-E90EC6CA92A9_1_2

tilgang

Langt de fleste lidelser opstår som en reaktion på den måde, vi forholder os til os selv og vores omgivelser. 

Om Mette Maja Mouritsen 

Faglig baggrund

Jeg er uddannet læge med speciale i almen medicin, herudover integral psykoterapeut, mindfulness-instruktør og forfatter. 

Erfaring

Jeg har arbejdet som læge i 31 år heraf 15 år som praktiserende læge.

Som læge havde jeg ofte samtaler med mennesker med kropslige symptomer og eksistentielle problemer, som vanskeligt kunne håndteres alene med min lægefaglige viden, hvilket var stressende.  I 2006  begyndte jeg derfor at praktisere mindfulness og startede kort efter på et 4 årigt studie i integral psykoterapi. Samtidig begyndte jeg at facilitere mindfulness grupper med mine patienter efter arbejdstid. Det var mennesker med forskellige alder, køn og lidelser. De forandringer og helings processer, der opstod med mine patienter, ændrede mit syn på mit hidtidige lægearbejde, så i 2013 afhændede jeg min lægepraksis, for at arbejde på en måde der gav tid og mulighed for at integrere min viden om sammenhæng mellem krop, sind og bevidsthed.

Det kan være svært at afklare, hvad der i virkeligheden er årsagen til at lidelse opstår og heles i et givet menneske. Kroppen har en medfødt evne til at hele sig selv og genvinde balance, og det er min erfaring at åbenhed og lydhørhed for det unikke liv i ethvert menneske åbner for heling ad mange veje og på flere niveauer.

Vi er meget mere end vores krop, vi er den vågne bevidsthed, der iagttager, at kroppen føler og tænker. Denne bevidsthed kan hele alt, hvis vi tror på det og har tillid til det.

Mit største ønske er, at ethvert menneske oplever dette sammen med roen og kærligheden i sig selv.  

Jeg holder til i Hillerød,

Du kan kontakte mig her Kontakt

 

Lyt til mig i en podcast på Lumizon.dk., klik her  

Mød mig i et interview i "Den Blinde Vinkel"

Skærmbillede 2020-06-09 kl. 11.47.56.png

Du kan også møde mig på you tube her