I det øjeblik vi accepterer vores tilstand begynder helingsprocessen

En holistisk

tilgang

fullsizeoutput_17cb.jpeg

Langt de fleste lidelser opstår som en reaktion på den måde, vi forholder os til os selv og vores omgivelser. 

Om Mette Maja Mouritsen 

Faglig baggrund

Jeg er uddannet læge med speciale i almen medicin, herudover er jeg certificeret psykoterapeut fra ID, mindfulness-instruktør og forfatter.Jeg har arbejdet som læge i 31 år heraf 15 år som praktiserende læge. Jeg har fraskrevet mig min autorisation som læge, for at kunne ytre mig frit og for at kunne arbejde holistisk.

Erfaring

Som praktiserende læge mødte jeg mange patienter med eksistentielle problemer, som jeg ikke var klædt på til at håndtere med min lægefaglige viden, hvilket stressende mig.  I 2006  begyndte jeg derfor at praktisere mindfulness og kort efter startede jeg på et 4 årig psykoterapeutisk uddannelse. Samtidig begyndte jeg at facilitere mindfulness grupper med mine patienter efter arbejdstid. Det var mennesker med forskellige alder, køn og lidelser. De forandringer og helings processer, der opstod med mine patienter, ændrede mit syn på mit hidtidige lægearbejde, så i 2013 afhændede jeg min lægepraksis.

Siden da har jeg formidlet mine erfaringer om sammenhænge mellem krop, sind og bevidsthed og holistisk sundhed. 

Kroppen har en medfødt evne til at hele sig selv og genvinde balancen, og vejene dertil er lige så mangfoldige, som vi er mennesker her på jorden.

Vi er meget mere end vores krop, vi er den vågne bevidsthed, der iagttager, kroppen, følelserne, tankerne og vores adfærd.  Det er mit indtryk, at denne vågne bevidsthed kan hele alt, hvis vi overgiver os til det.

Mit største ønske er, at ethvert menneske må opleve roen og kærligheden i sig selv, og de helende kræfter der ligger heri. 

Du kan kontakte mig her Kontakt

 

Lyt til mine podcast her 

Mød mig i et interview i "Den Blinde Vinkel"

Skærmbillede 2020-06-09 kl. 11.47.56.png

Du kan også møde mig på you tube her