top of page

I det vi erkender og accepterer vores aktuelle tilstand begynder helingen

En holistisk

tilgang

F655BB42-3F85-4852-B670-BE03FE031114_1_201_a.jpeg

Heling opstår indefra og kan hjælpes på vej udefra

Om Mette Maja Mouritsen 

Jeg har tidligere arbejdet som læge i 31 år heraf 15 år som praktiserende læge. Herudover er jeg certificeret psykoterapeut, mindfulness-instruktør, akupunktør og forfatter. Først og fremmest er jeg et åndeligt væsen i en krop, der løbende modtager sanseindtryk, som vækker tanker, følelser og kropslige fornemmelser og udfolder bevidstheden om mig selv og omverden. 

Erfaring

Da jeg var praktiserende læge, mødte jeg mange patienter med eksistentielle problemer, som jeg ikke var klædt på til at håndtere med min lægefaglige viden, det stressede mig.  I 2006  begyndte jeg derfor at praktisere mindfulness og nogle år senere startede jeg på en 4 årig psykoterapeutisk uddannelse. Samtidig begyndte jeg at facilitere mindfulness grupper med mine patienter efter arbejdstid. Det var mennesker med forskellige alder, køn og lidelser. De forandringer og helings processer, der opstod i de mennesker ændrede mit syn på mit hidtidige lægearbejde, så i 2013 afhændede jeg min lægepraksis.

Siden da har jeg formidlet mine erfaringer om sammenhænge mellem krop, sind og bevidsthed.

Kroppen har en medfødt evne til at hele sig selv og genvinde balancen, og vejene dertil er lige så mangfoldige, som vi er mennesker her på jorden.

Men vi er meget mere end vores krop, vi er den vågne bevidsthed, der iagttager, kroppen, følelserne, tankerne og vores adfærd. Denne vågne bevidsthed kan hele os, hvis vi overgiver os til det. Undervejs kan vi opleve os helbredte.

Dybest set er vi allerede hele, vi skal blot erkende det. Det er et af livets mange paradokser.

Mit største ønske er, at ethvert menneske må erkende sin oprindelige natur og de helende kræfter, der er heri. 

Du kan kontakte mig her Kontakt

 

Lyt til mine podcast her 

Mød mig i et interview i "Den Blinde Vinkel"

Skærmbillede 2020-06-09 kl. 11.47.56.png

Du kan også møde mig på you tube her 

bottom of page