En holistisk

tilgang

Langt de fleste lidelser opstår i os, som en reaktion på det, vi tænker og føler, og den måde vi forholder os til os selv og vores omgivelser. Heling begynder derfor også inde fra, selvom den kan hjælpes på vej ude fra. 

A22EECA6-D09F-4383-B644-E90EC6CA92A9_1_2

Om Mette Maja Mouritsen 

Jeg er uddannet læge med speciale i almen medicin, herudover integral psykoterapeut, mindfulness-instruktør og forfatter. 

Klinisk erfaring

Jeg har tidligere arbejdet som læge i 31 år heraf 15 år som praktiserende læge. Den 22/11 2020 under

coronakrisen, har jeg deponeret min authorisation som læge, da jeg ikke kan acceptere den måde krisen håndteres af den siddende regering, og jeg vil ikke udføre, det jeg bliver bedt om.  

 

I den tid jeg arbejde som læge, havde jeg mange samtaler med mennesker med kropslige symptomer og eksistentielle problemer, som jeg ikke kunne håndtere alene ud fra min lægevidenskabelige viden.  I 2006, blev jeg stresset og begyndte at praktisere mindfulness og startede på et 4 årigt studie i integral psykoterapi. Under denne proces havde jeg en bevidsthedsåbning, der ændrede mit liv på alle områder. Tilsammen førte det til nye indsigter og arbejdsmetoder. Jeg begyndte bl.a. at facilitere mindfulness grupper med mine patienter efter arbejdstid. Det var mennesker med forskellige alder, køn og lidelser, psykiske såvel som fysiske. De forandringer og selvhelings processer der opstod i disse grupper af mennesker, ændrede mit syn på mit hidtidige lægearbejde.

Det  var årsagen til, at jeg afhændede min lægepraksis, for at arbejde på en måde der gav tid og mulighed for at integrere min nye viden om krop, sind og bevidsthed.

 

Nu støtter jeg folk i at hele sig selv, eller rettere sagt elske alle aspekter af sig selv fysisk, psykisk og mentalt. De får herunder en større forståelse for, hvorfor deres lidelse er opstået.

Kroppen har en medfødt evne til at hele sig selv, når den er i indre ro og har sluppet indre og ydre kampe. Den proces understøtter jeg. Herudover ved jeg, at åbenhed og ydmyghed for livets muligheder åbner for heling på flere niveauer.

Jeg anvender min faglige viden og  kliniske erfaring, og det giver god muligheder for at integrere oplevelsen af sammenhæng mellem krop, sind og bevidsthed. Herudover stiller jeg mig til rådighed for den intuitive viden, der måtte dukke op undervejs. 

Det vigtigste er for mig, er at klienten oplever sig set og lyttet til, og så er det mit store ønske at de oplever  roen og kærligheden i sig selv.

Jeg holder til i Hillerød,

Du kan kontakte mig her Kontakt

 

Lyt til mig i en podcast på Lumizon.dk., klik her  

Mød mig i et interview i "Den Blinde Vinkel"

Skærmbillede 2020-06-09 kl. 11.47.56.png

Du kan også møde mig på you tube her