En holistisk

tilgang

Langt de fleste lidelser er opstået i os, som en fysiologisk reaktion på det, vi tænker og føler og den måde, vi forholder os til os selv og vores omgivelser. Heling begynder derfor inde fra, selvom vi måtte hjælpe det på vej ude fra.

Om Mette Maja Mouritsen 

Min faglige baggrund: cand.med, med speciale i almen medicin, integral psykoterapeut, mindfulness-instruktør og forfatter. 

Klinisk erfaring

Jeg har arbejdet som læge i 31 år heraf 15 år som praktiserende læge, hvor jeg  havde mange samtaler med mennesker med kropslige symptomer og eksistentielle problemer. I 2006, blev jeg stresset og begyndte at praktisere mindfulness og startede på et 4 årigt studie i integral psykoterapi. Tilsammen førte det til nye indsigter og arbejdsmetoder. Jeg begyndte bl.a. at facilitere mindfulness grupper med mine patienter efter arbejdstid, mennesker med forskellige alder, køn og lidelser, psykiske såvel som fysiske. De forandringer og selvhelings processer der opstod i denne gruppe af mennesker, ændrede mit syn på mit hidtidige lægearbejde.

Under denne proces havde jeg en bevidsthedsåbning, der ændrede mit liv på alle områder. Det  var den egentlige årsag til, at jeg afhændede min lægepraksis, for at arbejde på en måde der gav tid og mulighed for at integrere min nye viden om krop, sind og bevidsthed. Nu er jeg helt ophørt med traditionelt lægeligt arbejde.


I min private klinik modtager jeg mennesker med fysiske og psykiske lidelser både individuelt og i grupper. Jeg har fokus på at støtte dem i at genvinde indre ro og styrke egne ressourcer.  De får en forståelse for, hvorfor deres fysiske symptomer opstår,  og hvordan de kan forholde sig til dem.  

Kroppen har en medfødt evne til at hele sig selv.

Den ressource understøtter jeg. Derudover ved jeg, at åbenhed og ydmyghed for livets muligheder åbner for heling på flere niveauer.

Jeg anvender hele min faglige viden, og det giver god muligheder for at integrere oplevelsen af sammenhæng mellem krop, sind og bevidsthed. Herudover stiller jeg mig til rådighed for den intuitive viden, der måtte dukke op undervejs. 

Det vigtigste er for mig, er at klienten oplever sig set og lyttet til, og så er det mit store ønske at de oplever  roen og kærligheden i sig selv.

Du kan kontakte mig her Kontakt

 

Jeg holder til:

Slangerupgade 27C, 3 sal

3400 Hillerød

Lyt til mig i en podcast på Lumizon.dk., klik her  

Mød mig i et interview i "Den Blinde Vinkel"

Du kan også møde mig på you tube her 

Jeg er initiativtager og medstifter af foreningen

Livstræet ,der er en forening,   som tilbyder gratis oplægsaftner og holder retreat med en holistisk tilgang til sundhed,  Læs mere her

Skærmbillede 2020-01-14 kl. 19.10.14.png